Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Επίσημο! Παίκτης της ΑΕΚ ο Αλμπάνης

Απόλλων Σμύρνης

Παίκτης της ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Χρήστος Αλμπάνης. Ο Απόλλωνας Σμύρνης ανακοίνωσε την παραχώρηση του 23χρονου άσου στην Ένωση.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία ενημέρωσε ότι έκανε αποδεκτή την πρόταση της ΑΕΚ για τον Χρήστο Αλμπάνη, διατηρώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν ακόμα ότι σε περίπτωση που η Ένωση αποφασίσει στο μέλλον να δώσει δανεικό τον 23χρονο άσο, ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί μόνο στον Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση

“Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Αλμπάνη στην ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την τελευταία βελτιωμένη πρότασή της.

Η ομάδα μας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης (20%), ενώ προβλέπεται σε περίπτωση παραχώρησης του ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕ ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού, ο Χρήστος Αλμπάνης να αγωνιστεί μόνο στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ΠΑΕ εύχεται στον Χρήστο Αλμπάνη καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του”.

Πλήρωσε τη Λας Πάλμας για Λιβάγια

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ  κατέθεσε σήμερα (23/5) το ποσό των 1,8 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία της Λας Πάλμας, ενεργοποιώντας τη ρήτρα απόκτησης του Μάρκο Λιβάγια.

Παράλληλα, η Ένωση ενεργοποίησε και το τριετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει από το περασμένο καλοκαίρι με τον Κροάτη επιθετικό, ο οποίος θα φοράει τα “κιτρινόμαυρα” ως το 2021.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις