Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Επίσημο! Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον Ηρακλή

Επίσημο! Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον Ηρακλή

Επιστρέφονται οι τρεις βαθμοί που η Super League είχε αφαιρέσει από τον Ηρακλή για μη νόμιμη εξόφληση του ποδοσφαιριστή Νίκου Πορτουλίδη, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή του «Γηραιού», ακυρώνοντας την απόφαση που είχε λάβει κατά πλειοψηφία η διοργανώτρια αρχή.

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβηκε στη 14η θέση της κατάταξης αφήνοντας 15ο τον Λεβαδειακό, όμως σε καμιά περίπτωση ο Ηρακλής δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στη Λίγκα, αφού δεν αδειοδοτήθηκε σε δεύτερο βαθμό από την ΕΠΟ.

 

Με βάση τον κανονισμό αυτό συνεπάγεται υποβιβασμό στη Football League και, κατά συνέπεια, το εμπόδιο στην προσπάθεια των Θεσσαλονικέων είναι μεγάλο, αφού ο φάκελός τους ήταν ελλιπέστατος. Οι ελπίδες των ανθρώπων του στηρίζονται λοιπόν στο ίδιο Δικαστήριο, στο οποίο αναμένεται να προσφύγουν εκ νέου όταν η Super League εφαρμόσει την απόφαση για τον υποβιβασμό του.

 

Η ανακοίνωση:

 

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, Τρίτη 6/6/2017, με την υπ΄ αριθμόν 63/2017 απόφασή του, έκανε δεκτή την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής και ακύρωσε την από 24/5/2017 απόφαση του Δ.Σ. της Super League αναφορικά με την αφαίρεση από την προσφεύγουσα τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 σε εκτέλεση της υπ΄ αριθμόν 2/2017 απόφασης του Δ.Δ.Π.ΕΠΟ και σε ανάκληση προγενέστερης αποφάσεώς του της 31/1/2017 (περί επιστροφής στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ τριών βαθμών).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε