Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Επίσκεψη αγάπης από Παναθηναϊκό στο ίδρυμα “Ελπίδα”! [pics, vid]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το Ίδρυμα “Ελπίδα” επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας -και για μία ακόμη χρονιά- η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, επισκέφτηκε σήμερα το ίδρυμα “Ελπίδα”, προσφέροντας παιχνίδια και χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί. Μοναδικός απών ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος περπατά ακόμη με πατερίτσες.

Η Μαριάνα Βαρδιναγιάννη, υποδέχθηκε τον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του και όλοι μαζί έδωσαν, ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την ζωή. “Είμαστε χαρούμενοι που κάθε χρόνο μας θυμάστε και μας επισκέπτεστε. Δίνετε χαρά στα παιδιά. Για μας είναι ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία σας εδώ. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας” τόνισε η κ. Βαρδινογιάννη.

Συγκινημένος, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, δήλωσε: “Συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα στο “Eλπίδα” για την εκπληκτική δουλειά που κάνει με τα παιδιά. Είμαστε που είμαστε εδώ και φέτος. Ήταν ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή. Πραγματικά χαιρόμαστε που καταφέραμε να κάνουμε έστω μία ημέρα τους διαφορετική”.

 

“Θέλω ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods να ευχαριστήσω όλους για τη θερμή υποδοχή αλλά και για το τεράστιο έργο που κάνουν σε αυτά τα παιδιά. Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods είναι τιμή μας και χαρά μας να βρισκόμαστε εδώ προκειμένου να δώσουμε λίγο χαρά σε αυτά τα παιδιά και πάντα θα στηρίζουμε αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια. Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα, καλη Πρωτοχρονιά και υγεία σε αυτά τα παιδιά και σε όλο τον κόσμο και πολλά χαμόγελα ειδικά στα παιδιά αυτές τις ημέρες που το έχουν ανάγκη” ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος.

“Για εμάς είναι εξίσου μεγάλη χαρά που κλέβουμε έστω και λίγο από τον ελεύθερο χρόνο που έχουμε και τις υποχρεώσεις που έχουμε προκειμένου να δώσουμε χαρά στα παιδιά που περνάνε δύσκολες στιγμές στη ζωή τους και εμείς θέλουμε να τους κάνουμε πιο χαρούμενους. Τους δίνουμε χαρά ωστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν. Αυτό πρέπει να το κάνουμε όσο πιο συχνά γίνεται. Αυτή είναι η δικιά μου σκέψη. Μπορούμε να το κάνουμε ο καθένας να έρχεται να βλέπει. Να βοηθάμε όπως μπορούμε”, τόνισε απ’ την μεριά του ο Γιάννης Μπουρούσης.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε