Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Επιστροφές και ατομικό για Βάργκας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τρεις παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις της ΑΕΚ από τις Χριστουγενιάτικες διακοπές. Μαζί τους και ο Αντώνη Κέζος, που έπιασε το πρωί της Τετάρτης δουλειά. Ο Φαμπιάν Βάργκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Με τον Φαμπιάν Βάργκας, τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και τον Νίκο Καράμπελα να δίνουν κανονικά το παρών στο προπονητήριο των Σπάτων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί η προπόνηση της ΑΕΚ.

Οι τρεις παίκτες επέστρεψαν από τις χριστουγεννιάτικες άδειες που τους είχε δώσει ο Νίκος Κωστένογλου, πλην όμως ο Κολομβιανός μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αφού ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση που έπαθε στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ.

Σύμφωνα, πάντως, με το ιατρικό τιμ των “κιτρινόμαυρων”, έχει ήδη ξεκινήσει η… αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση δεν πήραν μέρος ο Χοσέ Κάρλος και ο Χουάν Κάλα που εξακολουθούν να έχουν άδεια, καθώς και ο Σάββας Γκέντσογλου που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τα δόντια του, ενώ είναι γνωστό ότι αποτελεί και ξένο σώμα για την ΑΕΚ.

Να τονίσουμε ακόμα πως την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες της ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Αντώνης Κέζος. Ο νέος γυμναστής, που βρήκε αρκετά πρόσωπα στα Σπάτα από την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα, έδειξε με το καλημέρα τις… προθέσεις του με το δυνατό πρόγραμμα που ακολούθησε, το οποίο θα έχει και συνέχεια το απόγευμα της Τετάρτης.

Αδαμίδης: Μεγάλη δικαίωση!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε