Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

«Επίθεση» από Φενέρμπαχτσε σε Τουρκική Ομοσπονδία και Εργκίν Αταμάν για τον Σκότι Γουίλμπεκιν

«Επίθεση» από Φενέρμπαχτσε σε Τουρκική Ομοσπονδία και Εργκίν Αταμάν για τον Σκότι Γουίλμπεκιν
Intime.gr

Η Φενέρμπαχτσε πέρασε στην… αντεπίθεση μετά τα όσα είπε προ ημερών ο Εργκίν Αταμάν για τον Σκότι Γουίλμπεκιν.

Ο προπονητής της εθνικής Τουρκίας και του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, είχε αφήσει αιχμές για τον πόιντ γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, Σκότι Γουίλμπεκιν, τονίζοντας πως -με δεδομένη την απουσία του Σέιν Λάρκιν- ο συγκεκριμένος παίκτης θα αποτελούσε παίκτη κλειδί της Εθνικής τους ομάδας, όμως αυτός ούτε καν σήκωσε το τηλέφωνο (στην ουσία έκανε λόγο για άρνησή του να αγωνιστεί με τους γείτονες στους αγώνες πρόκρισης της Τουρκίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά).

Η Φενέρμπαχτσε αντέδρασε και εξαπέλυσε επίθεση προς την Τουρκική Ομοσπονδία και τον Εργκίν Αταμάν αναφορικά με τη μη συμμετοχή του Σκότι Γουίλμπεκιν!

«Ο Γουίλμπεκιν υπέστη δύο τραυματισμούς στο γόνατο και έμεινε εκτός δράσης για τρεις μήνες χάνοντας εκτός των άλλων και τα playoffs της Ευρωλίγκας. Παρότι δεν ήταν στο 100%, έδειξε την αφοσίωσή του στην ομάδα παίζοντας στους τελικούς και αφότου τελείωσε η σεζόν ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Αφιέρωσε όλο το καλοκαίρι για την ενδυνάμωση του τραυματισμένου γονάτου του προκειμένου να αποφύγει μελλοντικούς τραυματισμούς και να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν με το μικρότερο δυνατό ρίσκο.

Δεν υπήρξε ουδέποτε ζήτημα αδυναμίας να επικοινωνήσει κάποιος μαζί του ή να μην απαντά στο τηλέφωνο ή αρνείται να παίξει στην εθνική ομάδα για δικούς του λόγους. Ο ίδιος εξήγησε πώς έχει η κατάσταση σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους της εθνικής ομάδας και δεν είπε ποτέ ότι αρνείται να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα. Θυμίζουμε πως από τη στιγμή που πήρε το διαβατήριο, έχει υπηρετήσει την εθνική Τουρκίας με αφοσίωση. Το Νοέμβριο, λιγότερο από 24 ώρες μετά τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, έπαιξε στο κρίσιμο ματς με το Βέλγιο και μετά στη Σερβία.

Ο σύλλογός μας προσπάθησε να μείνει σιωπηλός για να μην πλήξει την εθνική ομάδα και λυπούμαστε που έπρεπε να πάρουμε αυτή τη θέση πριν τα κρίσιμα παιχνίδια της» ανέφερε η Φενέρμπαχτσε υπερασπιζόμενη τον Γουίλμπακιν, ο οποίος έχει πάρει την τουρκική υπηκοότητα και έχει αγωνιστεί αρκετές φορές με την ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις