Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Επίθεση Μάντσεστερ – Τελικός Europa League: Έχει λάβει τα μέτρα της η UEFA

ΦΩΤΟ twitter.com/europaLeague
ΦΩΤΟ twitter.com/europaLeague

Οι πάντες είναι συγκλονισμένοι από το τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά του Μάντσεστερ, που σκόρπισε το θάνατο σε περισσότερους από 20 ανθρώπους. Η UEFA ανακοίνωσε ότι ο αυριανός τελικός του Europa League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Άγιαξ θα διεξαχθεί κανονικά στη Στοκχόλμη, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Η διοίκηση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας με σημερινή της ανακοίνωση, ενημέρωσε πως το αυριανό παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τον Άγιαξ θα γίνει κανονικά.

Μάλιστα, εγγυήθηκε, ότι το γήπεδο της Στοκχόλμης θα είναι “αστακός” από χιλιάδες αστυνομικούς, προκειμένου η αναμέτρηση να διεξαχθεί δίχως το παραμικρό πρόβλημα.

Στην ανακοίνωση της, η UEFA αναφέρει πως “… δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση που να υποδηλώνει ότι ο τελικός του Europa League στη Στοκχόλμη μπορεί να είναι στόχος επίθεσης” και τονίζει πως “… συνεργάζεται στενά με τις τοπικές αρχές και την σουηδική ομοσπονδία για πολλούς μήνες και ο κίνδυνος της τρομοκρατίας έχει ληφθεί υπόψη εξ’ αρχής. Επιπλέον, εφαρμόστηκαν ορισμένα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας μετά τις επιθέσεις στη Στοκχόλμη τον περασμένο Απρίλιο”.

Να επισημάνουμε πως η φιναλίστ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλει ν’ αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων της επίθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε