Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Επίθεση Ολυμπιακού στον Μελισσανίδη στη συνάντηση με Βασιλειάδη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το ντέρμπι στο γραφείο του Γιώργου Βασιλειάδη ήταν ένα. Αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, λίγες ημέρες πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Γιάννης Βρέντζος κατέστησε σαφές ότι το πρόβλημα για τον Ολυμπιακό είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης: “Δεν προσφέρεται καμία συναίνεση από τον Ολυμπιακό, αν πρώτα δεν υπάρξει διαφάνεια και ισονομία. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί μιλάει για συναίνεση με αφανείς ιδιοκτήτες, με πολυιδιοκτησία και με μετόχους στοιχηματικών εταιριών, που εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο. Εμπιστοσύνη δεν μπορούμε να έχουμε με σκιώδεις διοικήσεις. Να μας πουν ποιοι είναι. Να υπάρχει διαφάνεια και να πληρούν τους όρους συμμετοχής στο ποδόσφαιρο και μετά να συζητήσουμε οτιδήποτε”. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ για την ΕΠΟ τόνισε: “
Πρέπει να τελειώσει αυτή η ερμαφρόδιτη κατάσταση που υπάρχει στην ομοσπονδία, τα αποτελέσματα της οποίας τα βλέπουν όλοι”.

Η θέση του κ. Βρέντζου Αναφερόμενος για τις χορηγίες του στοιχηματικού οργανισμού λέγοντας πως: “αποτελούν μορφή επηρεασμού ομάδων” προκάλεσε την αντίδραση του Λυσάνδρου: “Μορφές επηρεασμού υπάρχουν διάφορες. Για παράδειγμα, μπορεί να αγοράζει μια ομάδα τον Δεκέμβρη έναν παίκτη που το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και να βοηθάει έτσι την άλλη. Μορφή επηρεασμού μπορεί να είναι και οι δανεικοί δεξιά και αριστερά. Αν θεωρείτε ότι υπάρχει ασυμβίβαστο με την παρουσία του κ. Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ, τότε ασυμβίβαστο υπάρχει και για μας με την παρουσία στο ποδόσφαιρο ανθρώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης”.

Ο Παναθηναϊκού εκφράστηκε κατά του Κύρου Βασσάρα στο περιθώριο της συνάντησης κι όταν η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τη διαιτησία. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος, τόνισε: “Τα προβλήματα στη διαιτησία είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που δεν κάνει ο Βασσάρας”.

Παρά τις πολλές αντεγκλήσεις υπήρξε σύγκλιση απόψεων σε πολλά θέματα, όπως για την οργάνωση της διαιτησίας και την εκλογή της ηγεσία της.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να διεξαχθούν οι εκλογές στην ΕΠΟ μέχρι το τέλος Μαΐου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε