Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΕΠΟ: «Δεν είχαμε καμία σχέση με τον ορισμό Σιδηρόπουλου στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ»

ΕΠΟ: «Δεν είχαμε καμία σχέση με τον ορισμό Σιδηρόπουλου στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ»
Intime.gr

Η ΕΠΟ διαχωρίζει τη θέση της στον ορισμό Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι, ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική της Superleague 1.

Τη στιγμή που ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου από τον αρχιδιαιτητή, Μπένετ, στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (σ.σ. πρώτη φορά Έλληνας ρέφερι σε ντέρμπι μετά το 2018) η ΕΠΟ πήρε θέση και.. αποστάσεις από τη συγκεκριμένη απόφαση.

Σύμφωνα με όσα τονίζονται από την ΕΠΟ, η ΚΕΔ “… λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, άρα έχει και τη σχετική ευθύνη για τον συγκεκριμένο ορισμό”.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Σχετικά με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Α.Ε.Κ. για την 4η αγωνιστική της Super League 1, ούτε εγώ προσωπικά ούτε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνολικά, είχαμε την οποιαδήποτε γνώση ή σχέση.

Πρόκειται αποκλειστικά για απόφαση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) η οποία με βάση το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και τις συστάσεις της Ολιστικής Μελέτης λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, άρα έχει και τη σχετική ευθύνη για τον συγκεκριμένο ορισμό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις