Αθλητικά

ΕΠΟ: Με πράξεις πρέπει να λέμε ΟΧΙ στη βία

Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση για το χαμό του φιλάθλου του Εθνικού και τόνισε ότι θα πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα κατά της βίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους για το θάνατο του Κώστα Κατσούλη. Ο 46χρονος φίλαθλος έχασε τη μάχη για τη ζωή, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του μετά την εγκληματική επίθεση που είχε δεχθεί από χούλιγκανς ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, του Εθνικού, με τον Ηρόδοτο.

Η ΕΠΟ συλλυπείται την οικογένεια του άτυχου φιλάθλου κι εύχεται αυτός να είναι ο τελευταίος φόρος αίματος που πληρώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ήρθε ο καιρός, η αθλητική οικογένεια της Ελλάδας (όλων των μελών της συμπεριλαμβανομένων) να δώσει ενωμένη τον αγώνα και για την πρόληψη και για την πάταξη των φαινομένων βίας σε ολόκληρη την Επικράτεια χωρίς εξαιρέσεις και μ’ έναν μόνο στόχο: Ο φίλαθλος που ξεκινά για να παρακολουθήσει μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του μια αθλητική αναμέτρηση να επιστρέφει σώος κι ασφαλής εκεί απ’ όπου ξεκίνησε: Στο σπίτι του!

Περιθώρια χρόνου δεν υπάρχουν πλέον για κανέναν. Συστρατευμένοι πρέπει να πούμε άμεσα με πράξεις ένα μεγάλο ΌΧΙ στη βία.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα