Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΕΠΟ: Ο Φιλιππούσης νέος εκτελεστικός γραμματέας της Ομοσπονδίας

ΕΠΟ: Ο Φιλιππούσης νέος εκτελεστικός γραμματέας της Ομοσπονδίας
Intime.gr

Το ρόλο του εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ ανέλαβε ο μέχρι πρότινος διευθυντής επικοινωνίας της Ομοσπονδίας, Ιάκωβος Φιλιππούσης. Αναπληρωτής πρόεδρος ο Δημητρίου.

Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης είναι ο νέος εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, παίρνοντας τη θέση του Αλέξη Δέδε, στη νέα εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας, που συγκροτήθηκε τη Δευτέρα (05.04.2021).

Η σημερινή ήταν η πρώτη συνεδρίαση στην ΕΠΟ μετά την εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην Ομοσπονδία. Ο μέχρι πρωτινό διευθυντής επικοινωνίας της Ομοσπονδίας προτάθηκε από τον Παναγιώτη Δημητρίου και σύμφωνα με δημοσιεύματα ψηφίστηκε από 11 μέλη εκ των 17.

Όπως αναφέρεται, ο Τάκης Αγραφιώτης (Super League – Ολυμπιακός) διαφώνησε με τη διαδικασία και αποχώρησε, ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης (πρόεδρος Superleague – Παναθηναϊκός) απείχε επειδή δεν είχε εξουσιοδότηση από τη Λίγκα για να πάρει θέση.

Αναλόγως έπραξαν έπραξε ο πρόεδρος της Ένωσης Super League 2-Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ενώ οι Αλέξης Αλεξίου (Super League – AEK) και Μάκης Γκαγκάτσης (Super League – ΠΑΟΚ) ψήφισαν λευκό.

Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας ψηφίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου (με 16 υπέρ και 1 κατά) και β’ αντιπρόεδρος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Στέργιος Αντωνίου. Την θέση του ταμία αναλαμβάνει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Κλέαρχος Τζαφέρης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις