Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΕΠΟ: Ο Τάκης Μπαλτάκος συναντήθηκε με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν και τα είπαν για τη σύσκεψη με Κυριάκο Μητσοτάκη και Big 4

ΕΠΟ: Ο Τάκης Μπαλτάκος συναντήθηκε με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν και τα είπαν για τη σύσκεψη με Κυριάκο Μητσοτάκη και Big 4
Intime.gr

Τελευταία συνάντηση για τον Αλεξάντερ Τσέφεριν, πριν παρακολουθήσει τον τελικό του Super Cup. Ο πρόεδρος της UEFA συναντήθηκε με τον ομόλογό του στην ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.

Όπως ήταν προγραμματισμένο, Αλεξάντερ Τσέφεριν, επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΠΟ και είχε συνομιλία με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο.

Ο πρόεδρος της UEFA ενημέρωσε τον Τάκη Μπαλτάκο για τη συζήτησή του με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και για την σύσκεψη που έγινε με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

“Με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, συναντήθηκε στο γραφείο του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος. Κύριο θέμα συζήτησης των δύο ανδρών ήταν το ζήτημα της οπαδικής βίας, για το οποίο αύριο Πέμπτη 17/08, η ΕΠΟ θα ανακοινώσει τις προτάσεις της.

Παρόντες στη συνάντηση από πλευράς UEFA ήταν ο διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών της UEFA Ζόραν Λάκοβιτς και από πλευράς Ομοσπονδίας ο εκτελεστικός διευθυντής Ιάκωβος Φιλιππούσης. Ο πρόεδρος της UEFA ενημέρωσε αναλυτικά για όσα συζήτησε με τον κ. Μητσοτάκη, τους αρμόδιους υπουργούς και τους ιδιοκτήτες των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις