Τετάρτη, 21 Φεβ.
12oC Αθήνα

ΕΠΟ: «Ο βοηθός του Γκουστάβο Πογέτ αρνείται να λάβει ελληνικό ΑΦΜ»

ΕΠΟ: «Ο βοηθός του Γκουστάβο Πογέτ αρνείται να λάβει ελληνικό ΑΦΜ»
Eurokinissi

Ανακοίνωση για τον… απλήρωτο βοηθό του Γκουστάβο Πογέτ εξέδωσε η ΕΠΟ, αναφέροντας τη δική της θέση για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Θέλω να σας ενημερώσω κάτι και δεν θα δεχτώ κάποια ερώτηση. Ο Μαουρίσιο Ταρίκο ο βοηθός μου δεν είναι εδώ. Δεν έχει πληρωθεί από την ομοσπονδία εδώ και 8 μήνες. Θέλουμε κάποιους κανόνες δεν έχει να κάνει με τα χρήματα αλλά με τον σεβασμό. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τον Ταρίκο αυτή την εβδομάδα», τόνισε ο Γκουστάβο Πογέτ σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου, κατά τη «media day» της εθνικής Ελλάδας, για να πάρει -λίγο μετά- την απάντηση της ΕΠΟ.

Η Ομοσπονδία αντέδρασε και εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα που ανέδειξε ο Γκουστάβο Πογέτ, με την αμοιβή του συνεργάτη του, Μαουρίσιο Ταρίκο.

«Ο κ. Ταρίκο παρά τις επανειλημμένες προτροπές των οικονομικών υπηρεσιών της ΕΠΟ, αρνείται μέχρι και σήμερα να λάβει ελληνικό ΑΦΜ. Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να εκδώσει νόμιμο παραστατικό και για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί η ΕΠΟ να καταβάλει την αμοιβή του», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις