Αθλητικά

Επτάψυχη η Σερβία προκρίθηκε στους “8” – Εκτός οι Τούρκοι

Χαρακτήρα τελικού είχε ο αγώνας και για τις δύο ομάδες αφού ο νικητής θα συνέχιζε στο Ευρωμπάσκετ ενώ ο ηττημένος θα επέστρεφε πρόωρα σπίτι του. Τελικά η Σερβία ήταν η νικήτρια σε ματς-θρίλερ που κρίθηκε στον πόντο. Κορυφαίος και παραλίγο μοιραίος ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι Σέρβοι που προέρχονταν από 2 συνεχόμενες ήττες, μπήκαν δυνατά στο ματς και έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Τεόντοσιτς είχαν τον έλεγχο του ρυθμού.

Οι Τούρκοι αντιμετώπιζαν μεγάλο πρόβλημα στις βολές, έχασαν συνολικά 13, ξύπνησαν στο τέλος και διεκδίκησαν το ματς. 15 δεύτερα πριν τη λήξη ο Τεόντοσιτς αστόχησε σε μακρινό τρίποντο ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ, αλλά ο Ιλιασόβα έχασε την τελευταία επίθεση του ματς και οι Σέρβοι νίκησαν με 68-67.

Η ομάδα του Ίβκοβιτς πήρε την 4η θέση και θα αντιμετωπίσει το νικήτή του αγώνα Ρωσία-ΠΓΔΜ.

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 35-27, 56-53, 68-67

Σερβία: Τεόντοσιτς 20 (8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 6 λάθη), Τέπιτς 12 (8 ριμπάουντ), Ράσιτς, Πάουνιτς, Μπιέλιτσα 3 (1), Μάρκοβιτς 3 (1), Σαβάνοβιτς 14 (1), Κέσελ, Κρίστιτς 8, Πέροβιτς 8 (6 ριμπάουντ), Μαριάνοβιτς, Μάτσβαν

Τουρκία: Ακιόλ, Γκιουλέρ, Πρέλντζιτς 8, Ονάν 11 (1), Ιλιασόβα 10 (7 ριμπάουντ), Τουρκιλμάζ, Τουντσερί 8 (2), Σαβάς, Ασίκ 5 (10 ριμπάουντ), Αρσλάν 6, Καντέρ 11, Τούρκογλου 8

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα