Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Καθυστερεί η απονομή αλλά η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει»

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Καθυστερεί η απονομή αλλά η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως η απονομή του τίτλου του πρωταθλήματος στην ομάδα μπάσκετ γυναικών θα καθυστερήσει λόγω των ενστάσεων του Ολυμπιακού για την συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς.

«Προφιλή τακτική του αντιπάλου όταν χάνει εντός του αγωνιστικού χώρου» χαρακτήρισε ο Παναθηναϊκός τις ενστάσεις του Ολυμπιακού για τη συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς της Α1 μπάσκετ γυναικών, ενημερώνοντας -μέσω ανακοίνωσης- πως η απονομή του τίτλου δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα (25/5) όπως αναμενόταν, αλλά το προσεχές χρονικό διάστημα.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γνωστοποιεί ότι η απονομή του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, αλλά το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω ένστασης του Ολυμπιακού.

Θα καθυστερήσει λίγο η επίσημη άρση της κούπας του πρωταθλητή στο γήπεδο της Λεωφόρου καθώς η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Σύλλογο ότι θα πρέπει νομικά να τελεσιδικήσει η ένσταση για τη Χατζηνικολάου πρώτα και μετά να γίνει η απονομή. Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου, μπορεί να καθυστερεί χρονικά την απονομή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει και θα παραμείνει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις