Αθλητικά

Εργκίν Αταμάν: «Έλεγαν πως είμαι Τούρκος και πρέπει να φύγω από την Ελλάδα»

Επίθεση στα social media φαίνεται ότι δέχθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες με το 84-71 κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια στην 21η αγωνιστική της Euroleague και μετά το τέλος του αγώνα, ο Εργκίν Αταμάν υποστήριξε ότι δέχθηκε “επιθέσεις” στα social media από Έλληνες οπαδούς.

Με τον Παναθηναϊκό να “μετράει” δύο σερί ήττες στη Euroleague, ο Εργκίν Αταμάν έκανε λόγο για σχόλια εναντίον του στα social media, που του ζητήσαν να φύγει από την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος προπονητής του “τριφυλλιού” ανέφερε σχετικά τα εξής: «Είδα στα social media πως κάποιοι μου επιτέθηκαν, ειδικά για τη χώρα μου. Έλεγαν πως είμαι Τούρκος και πρέπει να φύγω από την Ελλάδα. Είμαι περήφανος που είμαι Τούρκος, αγαπάω την Ελλάδα, την Αθήνα, τον Παναθηναϊκό.

Είμαι εδώ για τις επιτυχίες. Για αυτό δείχνω τις γροθιές μου στην αρχή του αγώνα. Πρέπει οι οπαδοί, η ομάδα, η διοίκηση να είναι ενωμένοι και τότε θα φτάσουμε τους μεγάλους στόχους. Ποτέ δεν παρατάμε τους μεγάλους στόχους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 74-83: «Απόδραση» για το «τριφύλλι» από τη Sunel Arena και επιστροφή στις νίκες στη GBL
Μια ακόμα αναμέτρηση που ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή αγωνιστική εικόνα, με την Ένωση να κάνει "μεγάλο" ματς - Δεν "πλήρωσε" τις σημαντικές απουσίες που είχε η ομάδα του Ομπράντοβιτς
ΦΩΤΟ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ