Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Έρλινγκ Χάαλαντ: Δεν ήθελε να γίνει αλλαγή – Η αποθέωση και το τετ-α-τετ με τον Γκουαρντιόλα

Έρλινγκ Χάαλαντ: Δεν ήθελε να γίνει αλλαγή – Η αποθέωση και το τετ-α-τετ με τον Γκουαρντιόλα
Reuters

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ οδήγησε την Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά του Champions League πετυχαίνοντας πέντε γκολ επί της Λειψίας, αλλά δεν είδε με… καλό μάτι την αλλαγή του.

Με τη συμπλήρωση 63 λεπτών αγώνα, ο Έρλινγκ Χάαλαντ είδε τον αριθμό του στον πίνακα των αλλαγών, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να βάζει στη θέση του Νορβηγού επιθετικού τον Άλβαρεζ.

Στον Χάαλαντ φάνηκε πως δεν του άρεσε αυτή η εξέλιξη. Έχοντας πετύχει πέντε γκολ (τρίτος παίκτης στο Champions League, μετά τους Λουίς Αντριάνο και Λιονέλ Μέσι που κάνει κάτι τέτοιο σε έναν αγώνα) ο Νορβηγός ήθελε να σημειώσει κι άλλα, αλλά τελικά αναγκάστηκε να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Χάαλαντ δεν μπόρεσε να γίνει ο μοναδικός στη διοργάνωση με έξι γκολ, έκανε κάποιους μορφασμούς αποχωρώντας, “αποθεώθηκε” από τους φίλους της Σίτι, ανταπέδωσε με χειροκρότημα, ενώ είχε και ένα μικρό τετ-α-τετ με τον Γκουαρντιόλα, βγαίνοντας εκτός αγωνιστικού χώρου (σ.σ. πιθανότατα θα του εξέφρασε κάποια παράπονα, έχοντας όμως χαμόγελο στο πρόσωπο.

Όπως έγινε γνωστό μετά το τέλος του αγώνα, ο Χάαλαντ ήθελε να φτάσει σε double χατ-τρικ, κάτι που είπε στον προπονητή του, με τον Γκουαρντιόλα -ΦΥΣΙΚΑ- να μην παρεξηγεί την ατάκα του παίκτη του και το γεγονός πως ήθελε να συνεχίσει να παίζει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις