Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ερτέλ: Ξεκίνησε έρευνα μετά την απίστευτη κίνηση της Μπαρτσελόνα να τον παρατήσει στην Τουρκία

Ερτέλ: Ξεκίνησε έρευνα μετά την απίστευτη κίνηση της Μπαρτσελόνα να τον παρατήσει στην Τουρκία
Intime.gr

Η Ένωση παικτών Euroleague (ELPA) ερευνά την Μπαρτσελόνα, επειδή παράτησε τον Τομά Ερτέλ στην Κωνσταντινούπολη, μετά την ήττα της ομάδας από την Αναντολού Εφές.

Έρευνα ξεκίνησε η Ένωση παικτών Euroleague (ELPA) με αφορμή την απίστευτη κίνηση της Μπαρτσελόνα, να μην αφήσει τον Τομά Ερτέλ να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Κωνσταντινούπολη, μετά την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές.

Οι Καταλανοί ήταν έξω φρενών με τον Γάλλο, όταν ενημερώθηκαν ότι δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα παράτησε τον Ερτέλ στην Τουρκία, του απαγόρευσε να γυρίσει με την ομάδα

Θέση για τη συγκεκριμένη κίνηση πήραν τόσο ο Μάικ Τζέιμς όσο και ο Κέβιν Σεραφέν. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έγραψε στο twitter: «δεν σε θέλουμε στην ομάδα και θέλουμε να φύγεις, αλλά μπορείς να πας μόνο εκεί που σου λέμε… Δεν είναι δικτατορία. Αν δεν με θες, άσε με να φύγω και θα αποφασίσω εγώ τι είναι καλύτερο για την οικογένειά μου» ενώ από την πλευρά του ο Σεραφέν έγραψε: «Λοιπόν, άλλαξε τον τρόπο που τους βλέπεις. Δεν εκπλήσσομαι με ό,τι έγινε»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις