Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Έρχεται στην Αθήνα η κλήρωση του Champions League;

Έρχεται στην Αθήνα η κλήρωση του Champions League;
ΑΠΕ

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον “αέρα” του “ΣΠΟΡ FM 94,6”, η UEFA σκέφτεται να δώσει στην Αθήνα την κλήρωση για τους ομίλους του Champions League της νέας σεζόν και τις βραβεύσεις για τους κορυφαίους της προηγούμενης σεζόν.

Τόσο η κλήρωση του Champions League, όσο και οι βραβεύσεις των κορυφαίων της προηγούμενης σεζόν είχαν για… έδρα το Μονακό. Η συγκεκριμένη εκδήλωση γινόταν στα τέλη Αυγούστου, ωστόσο η UEFA προσανατολίζεται στο να την αναθέσει στην Αθήνα

Όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Καρπετόπουλος στον αέρα του “ΣΠΟΡ FM 94,6” η εκδήλωση αυτή θα έρθει στα… μέρη μας, λίγες εβδομάδες αργότερα από το συνηθισμένο, λόγω και της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση της σεζόν από την πανδημία του κορονοϊού.

Όπως αναφέρθηκε, υπάρχει σχετική εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής της UEFA και το ζήτημα θα τεθεί προς ψήφιση στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής σήμερα. Μάλιστα, τονίστηκε ότι ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ενθουσιάστηκε με την ελληνική φιλοξενία στο διάστημα που βρέθηκε στην Αθήνα.

Η UEFA αποφασίζει για Champions League και Europa League

Σημαντικό ρόλο στο να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο “σενάριο” φέρεται να έχει παίξει και πολύ μικρός αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα.

Θα επιστρέψει το τρόπαιο του Champions League στην Αθήνα, έστω και για τη συγκεκριμένη εκδήλωση; Θα δούμε από κοντά Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι και τα υπόλοιπα “αστέρια” της διοργάνωσης”; Για να δούμε…

ΠΗΓΗ: ΣΠΟΡ FM 94,6

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις