Τετάρτη, 1 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Νίκη για να παραμείνει στο κόλπο της τετράδας στην Euroleague

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Νίκη για να παραμείνει στο κόλπο της τετράδας στην Euroleague

Ο Ολυμπιακός ανοίγει την αυλαία της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague, αντιμετωπίζοντας τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα (4/4, 20:00, Novasports Prime) για την 33η αγωνιστική της Euroleague, με τους Πειραιώτες να θέλουν το διπλό σε μία φιλόξενη γι’ αυτούς έδρα, προκειμένου να μείνουν στο κόλπο της τετράδας μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ταξίδεψε με 13 παίκτες στο Βελιγράδι, με τον Έλληνα τεχνικό να αφήνει εκτός τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ, οι οποίοι βρίσκονται στο δρόμο της επιστροφής μετά τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα.

Ο Eρυθρός Αστέρας με ρεκόρ 11-21 είναι αδιάφορος βαθμολογικά, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει, πάντως, ότι η ομάδα θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να πάρει τη νίκη μπροστά στον κόσμο της.

Οι Σέρβοι θα παραταχθούν ενισχυμένοι κόντρα στους Πειραιώτες, μιας και επιστρέφουν στη δράση οι Τεόντοσιτς και Γιάγκο Ντος Σάντος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής της Euroleague:

Πέμπτη 4 Απριλίου
20:00 Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός
20:00 Μονακό – Ζαλγκίρις Κάουνας
21:30 Άλμπα Βερολίνου – Παρτιζάν
21:30 Μπαρτσελόνα – Μακάμπι Τελ Αβίβ
21:45 Βαλένθια – Βιλερμπάν

Παρασκευή 5 Απριλίου
20:45 Φενέρμπαχτσε – Αναντολού Εφές
21:30 Αρμάνι Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια
21:30 Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός
21:30 Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις