Αθλητικά

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός : Με Λεσόρ στο Βελιγράδι οι «πράσινοι»

Τα τελευταία νέα στο “τριφύλλι”, ενόψει του αγώνα για την 9η αγωνιστική στη Euroleague

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για το Βελιγράδι και το αυριανό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, στη Euroleague (05.11.2025, 21:00, Newsit,gr).

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο Βελιγράδι χωρίς τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Ο Έλληνας άσος έχει και πάλι ενοχλήσεις στον αγκώνα και δεν θα αγωνιστεί απέναντι στη σερβική ομάδα. Αντίθετα κανονικά στην αποστολή θα είναι τόσο ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, όσο και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ, που ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν.

Μαζί με τον Παναθηναϊκό θα ταξιδέψει και ο Λεσόρ, που δεν θα αγωνιστεί, αλλά θα δώσει το «παρών» για ψυχολογικούς λόγους.

Η 12άδα του Παναθηναϊκού έχει ως εξής: Σορτς, Όσμαν, Σλούκας, Σαμοντούροβ, Γκραντ, Κουζέλογλου, Ναν, Τολιόπουλος, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Ρογκαβόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα