Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ερυθρός Αστέρας – Παρτίζαν: Χτυπήθηκε διαιτητής από οπαδό, νέα διακοπή μετά από ρίψη αντικειμένων και απόφαση εκκένωσης

Ερυθρός Αστέρας – Παρτίζαν: Χτυπήθηκε διαιτητής από οπαδό, νέα διακοπή μετά από ρίψη αντικειμένων και απόφαση εκκένωσης

Ούτε αυτός το ντέρμπι κύλησε ομαλά! Έκρυθμη η κατάσταση στο Game 5 των τελικών της Αδριατικής Λίγκας, μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν, στο “Aleksandar Nikolic Hall” του Βελιγραδίου. Πρωταθλητές -τελικά- οι “ερυθρόλευκοι”, μετά από μια επεισοδιακή αναμέτρηση που είχε συνολική διακοπή για περίπου μια ώρα..

Το δεύτερο ημίχρονο του τελικού ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν, ξεκίνησε με καθυστέρηση, καθώς -όπως αναφέρουν ιστοσελίδες από την Σερβία- χτυπήθηκε διαιτητής!

Όπως τονίζεται, ο διαιτητής χτυπήθηκε από οπαδό, τη στιγμή που πήγαινε προς τα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, την ώρα που στην εξέδρα υπήρχαν επεισόδια.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση, την ώρα που άδειαζαν οι θέσεις γύρω από τη φυσούνα της “Aleksandar Nikolic Hall”, μετά από αίτημα των διαιτητών Πουκλ, Χορντόφ και Κόλιενσιτς.

 

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε μετά από αρκετά λεπτά καθυστέρησης, αλλά… είχαμε αγώνα για περίπου τέσσερα λεπτά. Η ρίψη αντικειμένων από τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα έφερε νέα διακοπή και έστειλε -άμεσα- τους διαιτητές στα αποδυτήρια. Τους ακολούθησαν και οι παίκτες των ομάδων.

Οι διαιτητές αποφάσισαν τελικά την εκκένωση ΟΛΟΥ του γηπέδου προκειμένου να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Υπό αυτές τις συνθήκες, το ματς συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε, με τον Ερυθρό Αστέρα να επικρατεί με 80-77 της ομάδας του Ομπράντοβιτς και να παίρνει το «εισιτήριο» για τη Euroleague της νέας σεζόν.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις