Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

ΕΣΑΚΕ και ΕΡΤ συμφώνησαν για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών της Basket League

ΕΣΑΚΕ και ΕΡΤ συμφώνησαν για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών της Basket League
Intime.gr

Ο ΕΣΑΚΕ αποδέχθηκε την πρόταση της ΕΡΤ, για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Basket League κι έτσι όλοι οι φετινοί αγώνες της Α1 μπάσκετ των ανδρών θα μεταδοθούν από τις συχνότητες της κρατικής τηλεόρασης.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ, για τη συμφωνία με την ΕΡΤ, τονίζεται ότι “…οι ΚΑΕ συμφώνησαν στην κατανομή των εσόδων αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ενωμένες προχωρούν στην περαιτέρω αναβάθμιση και ανάπτυξη του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος”.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποδέχθηκε με ομόφωνη απόφαση του την πρόταση της ΕΡΤ Α.Ε. για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Basket League της σεζόν 2022-23.

Η κεντρική διαχείριση παγιώνεται ως μέθοδος διαπραγμάτευσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ύστερα από δύο δεκαετίες, ενώ οι ΚΑΕ συμφώνησαν στην κατανομή των εσόδων αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ενωμένες προχωρούν στην περαιτέρω αναβάθμιση και ανάπτυξη του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Σε αυτή την προσπάθεια σημαντική είναι η συμβολή της ΕΡΤ, από την οποία αναμένουμε να επικυρώσει την σχετική πρόταση της».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις