Σάββατο, 1 Ιουν.
29oC Αθήνα

Έσμιξε η Εθνική του 2004 πριν τον αγώνα στην Κύπρο! (pics)

Έσμιξε η Εθνική του 2004 πριν τον αγώνα στην Κύπρο! (pics)
Eurokinissi

Οι Έλληνες πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 συναντήθηκαν -και πάλι- το βράδυ της Τρίτης (04.12.2018) , λίγες ώρες πριν αναχωρήσουν για την Κύπρο, εκεί όπου θα δώσουν φιλικό αγώνα αφιερωμένο στο Fair Play

Η παρέα που κέρδισε το EURO 2004 σημειώνοντας μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (04.12.2018) στο μαγαζί του Γιούρκα Σεϊταρίδη στο Μοναστηράκι, με το κλίμα να είναι –όπως πάντα- άριστο και γεμάτο… χαβαλέ.

Η Εθνική Ελλάδας του 2004 ανταμώνει εδώ και πολύ καιρό, δίνοντας αγώνες και μετέχοντας σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης, Άγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιάννης Γκούμας, Παντελής Καφές, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Σωτήρης Κυργιάκος θα βρεθούν στην Κύπρο για έναν φιλικό αγώνα 6X6 (Futsal), αφιερωμένο στο Fair Play.

Οι Legends 2004 θα αντιμετωπίσουν επίλεκτους Κύπριους πρώην διεθνής ποδοσφαιριστές στις 6 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00πμ, στο κλειστό στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», σε έναν αγώνα που θα παρακολουθήσουν αποκλειστικά μαθητές. Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος του Πρεσβευτή Fair Play Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη.

Στις 5 Δεκεμβρίου οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα τιμηθούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, σε εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο.

Με τους Κύπριους επίλεκτους θα αγωνιστούν Μιχάλης Κωνσταντίνου, Γιάννος Οκκάς, Γιασεμάκης Γιασεμή και άλλοι ποδοσφαιριστές που άφησαν εποχή στα γήπεδα της Κύπρου και της Ελλάδας.

Τον αγώνα διοργανώνουν ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» και το Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού, με μεγάλο χορηγό την ΟΠΑΠ Κύπρου. Τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και της διά βίου Πρέσβειρας του #BeActive κυρίας Κάλλης Χατζηιωσήφ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις