Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Εσθονία – Ελλάδα: Ώρα… διπλού για τη λαβωμένη “γαλανόλευκη”!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Ελλάδα δοκιμάζεται απόψε (21:45, newsit.gr, ΣΚΑΙ, OTE Sport 1) στο Ταλίν με αντίπαλο την Εσθονία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018. Η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε επιθυμεί να κάνει το 3×3 και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου της.

Η “γαλανόλευκη” θα παραταχθεί δίχως τους Φορτούνη και Τζαβέλλα, οι οποίοι είναι τραυματίες, με τον Γερμανό τεχνικό να μην έχει καταλήξει ακόμα στους αντικαταστάτες τους.

Οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα θα είναι σίγουρα δύο. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται σίγουρα ο Ορέστης Καρνέζης, στην άμυνα τα δύο στόπερ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μανωλάς και τη θέση του δεξιού μπακ θα καλύψει ο Βασίλης Τοροσίδης. Η θέση στο αριστερό άκρο “παίζεται” μεταξύ του Κώστα Σταφυλίδη και του Χοσέ Χολέμπας.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Γουότφορντ, εάν αγωνιστεί ως αριστερό μπακ, θα παραμείνει στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Σταφυλίδης, ως παρτενέρ του Γιάννη Μανιάτη. Σε περίπτωση που ο Χολέμπας προωθηθεί στη θέση του αριστερού χαφ εξτρέμ, ο Σταφυλίδης θα μετακινηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα πλαισιώσει τον Μανιάτη στο κέντρο.

Εφόσον ο Χολέμπας καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ και ο Σταφυλίδης αγωνθιστεί ως αμυντικό χαφ, την θέση του αριστερού εξτρέμ θα πάρει ο Νίκος Καρέλης. Στην τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα βρίσκονται σίγουρα ο Πέτρος Μάνταλος (δεξί χαφ εξτρέμ) και ο Τάσος Μπακασέτας πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε