Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Εθνική Αργεντινής: Οι παίκτες της έφτασαν στη Λα Παζ με φιάλες οξυγόνου

Εθνική Αργεντινής: Οι παίκτες της έφτασαν στη Λα Παζ με φιάλες οξυγόνου
Reuters

Η εθνική Αργεντινής θα παίξει στην έδρα της Βολιβίας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 και πέρα από τον αντίπαλο έχει να τα… βάλει και με το υψόμετρο! Με φιάλες οξυγόνου οι ποδοσφαιριστές του Σκαλόνι.

Η έδρα της εθνικής Βολιβίας στη Λα Παζ βρίσκεται σε υψόμετρο 3600 μέτρων, κάτι που κάνει τις προσπάθειες των αντιπάλων της ομάδας -στην προκειμένη περίπτωση της εθνικής Αργεντινής- αρκετά δύσκολες.

Η αποστολή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας έφτασε σήμερα στη χώρα για λόγους προσαρμογής, με τους παίκτες να έχουν στις αποσκευές τους και φιάλες οξυγόνου (κάποιοι τις είχαν στα χέρια τους).

Πρόκειται για ατομικές φιάλες, τις οποίες έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής για να οξυγονώνεται κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Λα Παζ.

Για το συγκεκριμένο ματς έκανε δηλώσεις και ο τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, λέγοντας πως όπως η ομάδα του έτσι και όλες οι άλλες που συμμετέχουν στα προκριματικά της Νοτίου Αμερικής, θα κληθούν να αγωνιστούν σε αυτό το γήπεδο οπότε δεν υπάρχει λόγος να πει το παραμικρό.

«Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παραπονεθούμε για αυτό. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, κάθε ομάδα θα παίξει εκεί, τίποτα δεν θα αλλάξει. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, πάμε εκεί για να κερδίσουμε, μετά να δούμε τι θα γίνει», τόνισε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις