Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Διακαής πόθος ο Ιτούδης, αλλά…

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ύστερα από την αποχώρηση του Φώτη Κατσικάρη από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, η ΕΟΚ αναζήτησε τον τεχνικό, ο οποίος θα οδηγήσει τη “γαλανόλευκη” στο Eurobasket 2017. Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας χτύπησαν… την πόρτα του Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής.

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί διακαής πόθος της ΕΟΚ, με τον Δημήτρη Ιτούδη να μην είναι αρνητικός στο να αναλάβει το τιμόνι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο εύκολα. Δεν αρκεί μόνο η επιθυμία των δύο πλευρών για συνεργασία, μιας και τον τελευταίο λόγο τον έχει η ΤΣΣΚΑ. Η ρωσική ομάδα θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεση της, προκειμένου ο Έλληνας τεχνικός να καθίσει και στον πάγκο της “γαλανόλευκης”.

Το “οκ” των Ρώσων μόνο δεδομένο δεν θεωρείται, μιας και θα αναγκαστούν να χάσουν τον προπονητή τους από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου. Εάν ο Δημήτρης Ιτούδης δεν υπογράψει, μάλιστα, ολιγόμηνο συμβόλαιο, και παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας και μετά το τέλος του Eurobasket, τότε είναι υποχρεωμένος να κάνει συχνά ταξίδια μεσούσης της σεζόν, μιας και η “γαλανόλευκη” θα συμμετέχει στα προκριματικά για το Μουντομπάσκετ του 2019.

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες, με την περίπτωση του Δημήτρη Ιτούδη να είναι εξαιρετικά δύσκολη, όχι όμως και ακατόρθωτη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε