Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Έμειναν εκτός Τσιμίκας και Σιόβας – Επιστρέφει ο Τζαβέλλας

Εθνική Ελλάδας: Έμειναν εκτός Τσιμίκας και Σιόβας – Επιστρέφει ο Τζαβέλλας
Intime.gr

Οι κλήσεις του Τζον Φαν’τ Σιπ για τα ματς της Εθνικής Ελλάδας με Μολδαβία και Κόσοβο στο Nations League, αλλά και για το φιλικό με Αυστρία.

Ο κ. Τζον Φαν’τ Σιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 26 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με την Αυστρία στις 7/10 (Κλάγκενφουρτ, 21:30 – φιλικός), τη Μολδαβία (11/10, ΟΑΚΑ, 21:45 – Nations League) και το Κόσοβο (14/10, ΟΑΚΑ, 21:45 – Nations League).

Στην εθνική Ελλάδας δεν θα βρεθεί ο Κώστας Τσιμίκας ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο στο τελευταίο ματς της Λίβερπουλ. Εκτός έμεινε και ο Δημήτρης Σιόβας, κάτι άλλωστε που είχε κάνει γνωστό ο ίδιος ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας μπήκε για πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ επιστρέφουν στη “Γαλανόλευκη” οι Παντελής Χατζηδιάκος και Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας

Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Μασούρας, Λημνιός, Πέλκας, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Κουλούρης, Φορτούνης, Παυλίδης.

Ο κ. Τζον Φαν’τ Σχιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 26 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής με την Αυστρία στις 7/10…

Gepostet von ΕΛΛΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (GREECE NATIONAL TEAM) am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις