Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Έπιασε δουλειά ο Δημήτρης Ιτούδης – Στις ΗΠΑ Ντικούδης και Ζήσης

Εθνική Ελλάδας: Έπιασε δουλειά ο Δημήτρης Ιτούδης – Στις ΗΠΑ Ντικούδης και Ζήσης
ΦΩΤΟ Intime

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής μπάσκετ ανδρών, Δημήτρης Ιτούδης, προχώρησε στην πρώτη τηλεδιάσκεψη με τους συνεργάτες του το Σάββατο (19/3), ενώ την ίδια στιγμή Ντικούδης και Ζήσης αναχώρησαν για τις ΗΠΑ, όπου θα συναντήσουν τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο. 

Με τους Δήμο Ντικούδη και Νίκο Ζήση να βρίσκονται στις ΗΠΑ για να συνομιλήσουν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς ενόψει του Ευρωμπάσκετ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ανδρών Δημήτρης Ιτούδης είχε την πρώτη του… κουβέντα με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ της «επίσημης αγαπημένης».

Στην πρώτη τηλεδιάσκεψη, ο Δημήτρης Ιτούδης ενημερώθηκε από τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος ήταν ο Ομοσπονδιακός στα παράθυρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, καθώς και από τους Σάββα Καμπερίδη, Ισίδωρο Κουτσό και Κώστα Παπαδόπουλο, το Σάββατο (19/3).

Ο Ιτούδης τους μίλησε και για τη δική του φιλοσοφία σε αυτή την πρώτη επαφή. Εξάλλου, ο ίδιος ο Δημήτρης Ιτούδης είχε τονίσει στην πρώτη συνέντευξή του ως Ομοσπονδιακός στο web radio της ΕΟΚ χθες πως το “χτίσιμο” των ανθρώπινων σχέσεων αποτελούν τον πρωταρχικό στόχο του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις