Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Η πρώτη προπόνηση των Μήτογλου και Γούτα

Εθνική Ελλάδας: Η πρώτη προπόνηση των Μήτογλου και Γούτα

Την πρώτη τους προπόνηση με την Εθνική Ελλάδας έκαναν το απόγευμα της Δευτέρας (8/11) οι Δημήτρης Γούτας και Γεράσιμος Μήτογλου.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έδωσε την ευκαιρία στον αμυντικό της Σίβασπορ και στον στόπερ της ΑΕΚ να φορέσουν το εθνόσημο, μετά τις καλές εμφανίσεις με τις ομάδες τους.

Οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές τράβηξαν τα βλέμματα πάνω τους στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας ενόψει των αγώνων με Ισπανία (11/11, 21:45 OPEN) και Κόσοβο (14/11, 21:45 OPEN) στο Ολυμπιακό Στάδιο για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Δείτε φωτογραφίες από τον προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας:

Ενόψει των αναμετρήσεων με Ισπανία και Κόσοβο, δηλώσεις έκανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σχιπ, ο οποίος δήλωσε πως η «γαλανόλευκη» πρέπει και θέλει να κάνει το «δύο στα δύο».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα δύο τελευταία παιχνίδια ξέρουμε ότι πρέπει να τα πάρουμε, προκειμένου να παραμείνουμε στην κούρσα της πρόκρισης. Πρέπει να το πιστέψουμε.

Δεν είναι εύκολο, ειδικά με την Ισπανία, που έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Έπαιξε πρόσφατα στον τελικό του Nations League με τη Γαλλία.

Ωστόσο, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε καλά με δυνατούς αντιπάλους, θα τα δώσουμε όλα! Και μετά την Ισπανία, με το Κόσοβο, θέλουμε να τελειώσουμε καλά. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Κάποιοι παίκτες θα πάρουν ευκαιρίες, αφού υπάρχουν τραυματίες και τιμωρημένοι».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις