Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Κι άλλος “Ολλανδός” στο “στόχαστρο” του Φαν’τ Σιπ!

Εθνική Ελλάδας: Κι άλλος “Ολλανδός” στο “στόχαστρο” του Φαν’τ Σιπ!
ΦΩΤΟ youtube

Μετά τον Παυλίδη, τον Βρουσάι και κυρίως τον Χατζηδιάκο, ο Τζον Φαν’τ Σιπ φαίνεται ότι έχει βάλει στο “μάτι” και έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ολλανδία, τον Ορέστη Κιουμουρτζόγλου, ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ γνωρίζει… απέξω κι ανακατωτά το ολλανδικό ποδόσφαιρο και τα ταλέντα του, έχοντας ξεχωρίσει και πολλούς ομογενείς που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στην Εθνική Ελλάδας.

Έτσι μετά τα θετικά εγχειρήματα με Παυλίδη και Χατζηδιάκο σκοπεύει να κάνει κι άλλες… προσθήκες στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Κι αν το όνομα του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη “παίζει” αρκετά τον τελευταίο καιρό, αυτό του Ορέστη Κιουμουρτζόγλου αποτελεί νέα είδηση.

Ο 21χρονος Έλληνας αμυντικός μέσος, μεγαλωμένος στη Γερμανία, μεταπήδησε το περασμένο καλοκαίρι στην Χέρακλες από την Ουντερχάκινγκ και έχει κερδίσει φανέλα βασικού στην Ολλανδία, με 10 συμμετοχές και ένα γκολ στην Eredivisie.

Τον παίκτη παρακολούθησε μάλιστα ιδίοις όμμασι ο Φαν’τ Σιπ στο παιχνίδι με την Τσβόλε στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος και δεν αποκλείεται να βρεθεί στις επόμενες κλήσεις του για την Εθνική Ελλάδας, με δεδομένο και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα στους παίκτες του κέντρου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις