Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Κλήση της τελευταίας στιγμής σε Λυκογιάννη από τον Φαν’τ Σιπ

Εθνική Ελλάδας: Κλήση της τελευταίας στιγμής σε Λυκογιάννη από τον Φαν’τ Σιπ
ΦΩΤΟ Intime

Στην Εθνική ομάδα επιστρέφει ο Μπάμπης Λυκογιάννης, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σιπ, τον κάλεσε στην αποστολή για τα προσεχή ματς της “γαλανόλευκης” στο Nation League, αλλά και για τη φιλική αναμέτρηση με την Κύπρο.

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας στα προσεχή ματς που έχει να δώσει, με Κύπρο (φιλικό) και στα δύο τελευταία για τον όμιλο του Nations League με Σλοβενία και Μολδαβία αντίστοιχα. Πέτρος Μάνταλος και Στράτος Σβάρνας τέθηκαν νοκ άουτ λόγω κορονοϊού, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης έχι υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για 4 εβδομάδες.

Η μόνη κλήση που έκανε ο Τζον Φαν’τ Σιπ προκειμένου να καλύψει κάποιο κενό ήταν αυτή του ακραίου μπακ της Κάλιαρι, Μπάμπη Λυκογιάννη, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις φετινές του εμφανίσεις και τις “εξαργύρωσε” με την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Την αποστολή της Εθνικής αποτελούν οι: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Τζόλης, Λυκογιάννης, Ρότα, Μαυρίας, Λαμπρόπουλος, Πέλκας, Τζαβέλλας, Σιώπης, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος, Παυλίδης, Κουλούρης, Γιακουμάκης, Χατζηδιάκος, Λημνιός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις