Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας – Λιόλιος και Ζήσης συναντήθηκαν με Καλάθη: «Επιθυμία του να είναι ξανά μέλος της προσπάθειας»

Εθνική Ελλάδας – Λιόλιος και Ζήσης συναντήθηκαν με Καλάθη: «Επιθυμία του να είναι ξανά μέλος της προσπάθειας»
ΦΩΤΟ basket.gr

Ο Νικ Καλάθης βρέθηκε στην Ελλάδα για τον αγώνα Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος και ο GM Νίκος Ζήσης, βρήκαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον παίκτη για το μέλλον του στην Εθνική Ομάδα.

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού είχε εκφράσει στο παρελθόν τη σκέψη να σταματήσει από τη “γαλανόλευκη” μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά φαίνεται ότι είναι έτοιμος να δηλώσει ξανά “παρών” στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η νέα προσπάθεια με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο, έχει αυξήσει τις προσδοκίες για την Εθνική Ελλάδας και ο Καλάθης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από το πλάνο που του παρουσιάστηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για Καλάθη

Τον Νικ Καλάθη επισκέφτηκαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε η Μπαρτσελόνα στην Αθήνα με την αφορμή του αγώνα της με τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και ο GM της Εθνικής Ανδρών, Νίκος Ζήσης.

Ήταν μία ακόμα δια ζώσης επαφή με διεθνή παίκτη που αγωνίζεται εκτός Ελλάδας, για να συζητηθεί από κοντά το πλάνο που υπάρχει για την Εθνική ομάδα, οι σκέψεις και οι στόχοι, εν όψει των πολλών υποχρεώσεων που υπάρχουν τους προσεχείς μήνες.

Ο Καλάθης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον σχεδιασμό που υπάρχει και την επιθυμία του να είναι μέλος της προσπάθειας για μία ακόμα φορά, όπως κάνει αδιάκοπα πλέον της μίας δεκαετίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις