Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Με μία έκπληξη οι κλήσεις του Φαν’τ Σιπ για Κόσοβο και Σουηδία

Εθνική Ελλάδας: Με μία έκπληξη οι κλήσεις του Φαν’τ Σιπ για Κόσοβο και Σουηδία
ΦΩΤΟ Intime

Τους εκλεκτούς του για τις κρίσιμες αναμετρήσεοις της εθνικής Ελλάδας με Σουηδία και Κόσοβο τον Σεπτέμβριο στα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ ανακοίνωσε σήμερα (25/8) ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σιπ.

Το «βάπτισμα του πυρός» πήρε ο Γιάννης Παπανικολάου, που κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Ελλάδας από τον Φαν’τ Σιπ, ενόψει των τριών αναμετρήσεων του Σεπτεμβρίου. Ο μέσος της Ρακόφ Τσεστοχόβα, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Πολωνίας, είναι το νέο πρόσωπο, ενώ επιστρέφουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα οι Ρέτσος και Βρουσάι.  Εκτός έμειναν οι τραυματίες Πέλκας, Φορτούνης και Μπακάκης, αλλά και ο επιθετικός της Σέλτικ, Γιώργος Γιακουμάκης.

Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Ελβετία σε φιλικό ματς (1/9) και κατόπιν ακολουθούν τα δύο κρίσιμα ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 με Κόσοβο (5/9) και Σουηδία (8/9) αντίστοιχα.

Οι κλήσεις του Φαν’τ Σιπ

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Κώστας Γαλανόπουλος, Παναγιώτης Ρέτσος, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης Παπανικολάου, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Γιώργος Μασούρας, Ταξιάρχης Φούντας, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις