Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Η επική ατάκα του Θανάση Αντετοκούνμπο για τον Γιάννη

Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Η επική ατάκα του Θανάση Αντετοκούνμπο για τον Γιάννη

Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ουκρανίας (99-79) στο Eurobasket 2022, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος σταμάτησε στους 41 πόντους.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο απόλαυσε την εμφάνιση του αδερφού του, πανηγυρίζοντας όλους τους πόντους του σταρ των Μπακς.

«Ντάξει, καλός είναι, κάτι έκανε», σχολίασε με χιούμορ στην ΕΡΤ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα, ενώ ερωτηθείς αν τα δύο αδέρφια συζητάνε μεταξύ τους για τα ρεκόρ και τους αριθμούς, απάντησε: «Όχι, ποτέ. Δεν συζητάμε ποτέ στατιστική ή ρεκόρ. Το μόνο που συζητάμε είναι πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι».

Για τη νίκη επί της Ουκρανίας, δήλωσε: «Ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά έβαλαν κάποια τρίποντα και εμείς ήμασταν λίγο βιαστικοί στην επίθεση. Χάναμε με 7 πόντους στο ημίχρονο. Δεν θα σας πω τι είπαμε στο ημίχρονο, είναι μυστικό. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως δείξαμε τι σημαίνει Εθνική ομάδα. Έπαιξαν κάποια παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ και έκαναν αυτό που έπρεπε όλοι για να μπορέσουμε να υπερισχύσουμε στο τέλος».

Για την παρουσία στο Μιλάνο του συμπαίκτη του στους Μπακς, Κρις Μίντλετον, δήλωσε: «Όχι, μια χαρά είμαστε (γέλια). Τα είπαμε λίγο εδώ, του έκανα λίγο πλάκα. Μου έλειψαν, γιατί δεν τους έχω δει όλο το καλοκαίρι αφού ήμασταν στην Αθήνα. Σημαίνει πολλά για μας που ήρθαν οι άνθρωποι των Μπακς εδώ για μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις