Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για Εσθονία και Μ. Βρετανία [pics]

Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για Εσθονία και Μ. Βρετανία [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Εθνική Ελλάδας ξεκίνησε την προετοιμασία της για το δεύτερο “παράθυρο” των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Η “γαλανόλευκη” δεν θα έχει στο ρόστερ της τους παίκτες της Euroleague για τα παιχνίδια με Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το απόγευγμα της Καθαράς Δευτέρας (19/2), η Εθνική Ελλάδας ξεκίνησε την προετοιμασία της στο ΟΑΚΑ για τα παιχνίδια με την Εσθονία (23/2) και τη Μ. Βρετανία (25/2) στα “Δύο Αοράκια” για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει στη διάθεση του για τα δύο παιχνίδια τους παρακάτω παίκτες: Γιάννης Μπουρούσης (Ζεϊγιάνγκ Γκουάνγκσα Λάιονς), Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Ντούσαν Σάκοτα, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Μαυροειδής (ΑΕΚ), Βαγγέλης Μαργαρίτης, Αντώνης Κόνιαρης, Δημήτρης Κατσίβελης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (ΠΑΟΚ),  Γιάννης Αθηναίου, Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης),  Χάρης Γιαννόπουλος (Ρέθυμνο), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Λεωνίδας Κασελάκης (Αστανά) και  Μιχάλης Λούντζης (Τρίκαλα).

Δεν έδωσαν το “παρών” οι Νικ Καλάθης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ίαν Βουγιούκας και Ντίνος Μήτογλου από τον Παναθηναϊκό, οι  Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και  Ιωάννης Παπαπέτρου, Βαγγέλης Μάντζαρης από τον Ολυμπιακό κι ο Κώστας Σλούκας (Φενέρμπαχτσε), οι οποίοι είχαν δηλωθεί στους 24 παίκτες για το δεύτερο “παράθυρο”.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις