Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Ο Γκουστάβο Πογέτ άφησε και πάλι εκτός Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σιόβα

Εθνική Ελλάδας: Ο Γκουστάβο Πογέτ άφησε και πάλι εκτός Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σιόβα
Intime.gr

Η Εθνική Ελλάδας έχει μπροστά της τέσσερις αγώνες στο UEFA Nations League 2022 και ο Γκουστάγο Πογέτ ανακοίνωσε τους διεθνείς που θα αποτελέσουν την αποστολή της “Γαλανόλευκης”. Το σχόλιο του Ομοσπονδιακού τεχνικού για τα… μαζεμένα ματς.

O Γκουστάβο Πογέτ απηύθυνε πρόσκληση σε 26 ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας για τους τέσσερις αγώνες -από τις 2 έως τις 12 Ιουνίου- στο UEFA Nations League 2022, αφήνοντας για μια ακόμα φορά εκτός αποστολής τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σιόβα.

Στις επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού δεν βρέθηκε ούτε ο Κώστς Φορτούνης, ενώ επέστρεψαν στην “Γαλανόλευκη” οι Διούδης, Γιαννούλης (της Νόριτς), Κώτσιρας, Κουρμπέλης, Παπανικολάου (της Ράκοφ) και Φούντας.

Οι παίκτες που περιλαμβάνονται στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τα εκτός έδρας παιχνίδια με την Βόρεια Ιρλανδία (2/6) και το Κόσοβο (5/6) και τα εντός με την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6) είναι οι εξής:

Γιώργος Αθανασιάδης, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Γούτας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιάννης Κώτσιρας, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Λάζαρος Ρότα, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Τζαβέλλας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Παπανικολάου, Μανώλης Σιώπης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Δημήτρης Λημνιός, Τάσος Δουβίκας, Ταξιάρχης Φούντας, Γιώργος Γιακουμάκης, Γιώργος Μασούρας, Βαγγέλης Παυλίδης.

Οι προπονήσεις των διεθνών θα αρχίσουν τμηματικά και αναλόγως της διαθεσιμότητάς τους από την προσεχή Δευτέρα 23 Μαΐου και καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και θα είναι κλειστές για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους φιλάθλους.

Την Δευτέρα 30 Μαΐου θα ενσωματωθούν στην αποστολή όλοι οι ποδοσφαιριστές.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις