Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Ο Παπασταθόπουλος απάντησε για Φαν’τ Σιπ και Σιόβα!

Εθνική Ελλάδας: Ο Παπασταθόπουλος απάντησε για Φαν’τ Σιπ και Σιόβα!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν’τ Σιπ έριξε “βόμβα” για το τέλος του Δημήτρη Σιόβα από τη “γαλανόλευκη” κι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον Βασίλη Τοροσίδη, κλήθηκαν να σχολιάσουν το γεγονός.

Οι δύο πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Super Μπάλα» του Mega κι απάντησαν σε ερωτήσεις για την απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού να “κόψει” τον Σιόβα από την ομάδα, μετά τις δηλώσεις του για τον Κώστα Μανωλά και κατ’επέκταση και τον ίδιο τον “Sokratis” (αμφότεροι δεν έχουν κληθεί από τον Φαν’τ Σιπ στα τελευταία παιχνίδια).

Η απάντηση του Παπασταθόπουλου

“Τώρα μου βάζετε δύσκολα. Πιστεύω η Εθνική δεν είναι ο Σωκράτης, ούτε ο Βασίλης, ούτε ο Κώστας, ούτε ο Σιόβας και ούτε κανείς. Η Εθνική είναι πάνω απ’ όλους και όλα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί παίρνουν κάποιες αποφάσεις και αυτές κρίνονται. Το εάν βρίσκομαι ή δεν βρίσκομαι στις επιλογές της Εθνικής είναι κατά ένα μέρος και επιλογή δική μου. Εύχομαι και εγώ ο Βασίλης να πηγαίνει καλά η Εθνική. Ότι έκανα και έλεγα στην Εθνική το έκανα για το καλό της. Ότι έγινε στο παρελθόν δεν το αλλάζω και θα το έκανα ξανά”.
 
Από την πλευρά του ο Τοροσίδης είπε: «Είναι σωστό πως πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του τεχνικού επιτελείου. Όλοι φυσικά κρίνονται από τις πράξεις τους. Εγώ το μόνο που πιστεύω είναι πως εάν όντως ο Σιόβας ενημερώθηκε πρέπει να γίνει το ίδιο και με τον Σωκράτη και τον Κώστα. Να μην αιωρείται το τι γίνεται με τον Σωκράτη και τον Κώστα. Θα έπρεπε να το έχουν ξεκαθαρίσει. Εάν δεν θέλει κάποιους παίκτες να το ξεκαθαρίσει. Ο Σωκράτης και ο Κώστας έχουν δώσει και τη ψυχή τους. Εάν δεν τους θέλουν να το ξεκαθαρίσουν. Εμείς ευχόμαστε να πηγαίνει καλά η Εθνική άσχετα από ποιες ομάδες είναι οι παίκτες που πηγαίνουν».
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις