Εθνική Ελλάδας: “Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια για την ομάδα θα αποκλείεται” είπε ο Φαν’τ Σιπ (video)

ΦΩΤΟ Intime

Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Αυστρία κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σιπ μίλησε για το παιχνίδι, αλλά ρωτήθηκε ξανά και για το περιστατικό με τον Σιόβα.

Ο Ολλανδός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου, ότι όποιος κάνει σχόλια για την ομάδα θα αποκλείεται από τις κλήσεις της.

Οι δηλώσεις του Φαν’τ Σιπ

Για το παιχνίδι με την Αυστρία: Θα ξεκινήσουμε με 11 παίκτες όπως εμείς (χαμόγελο). Θα είναι ένα παιχνίδι που θα δούμε νέα πράγματα και νέους παίκτες και ίσως νέους τρόπους να αγωνιζόμαστε. Αυτά τα φιλικά μπορεί να είναι χρήσιμα. Να μας βοηθούν με καλό τρόπο και ξέροντας ότι είχαμε και δύο ματς πίσω μας που παίξαμε. Θα χρησιμοποιήσουμε νέους παίκτες για να τους αξιολογήσουμε.

Για το αν είναι συγκεκριμένη η διάταξη της Ελλάδας: Όχι κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα και είναι σημαντικό το πως να τους διαχειριστούμε. Να κρατήσουμε… φρέσκους τους παίκτες. Είναι ευκαιρία για τους παίκτες να δώσουν ένα καλό ματς με έναν καλό αντίπαλο όπως η Αυστρία.

Για  τις επιλογές του και τον Σιόβα: Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε μία νέα ομάδα με πλάνο για το Κατάρ και με νέους και πιο μικρούς σε ηλικία παίκτες και με άλλον τρόπο. Αυτό είναι το… μονοπάτι. Δεν σημαίνει πως δεν θα χρησιμοποιήσουμε έμπειρους παίκτες. Κοιτάμε παίκτες που να… δένουν με την ομάδα και το τι θέλουμε. Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια εκτός των ορίων που έχουμε θέσει προχωράμε. Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια για την ιδέα της Εθνικής θα αποκλείεται. Έχω ήδη τοποθετηθεί και μιλήσει για το θέμα, οπότε δεν θα πω κάτι άλλο.

Για την Εθνική Ομάδα της Αυστρίας: Έχει κάνει καλά βήματα. Έχει προοδεύσει και έχει ποιότητα. Είναι κοντά σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε και εμείς. Έχουμε δει αγώνες της αλλά και ματς του πρωταθλήματος διότι παρακολουθούμε και τον Φούντα. Κάθε ομάδα έχει τα πάνω και τα κάτω της (αναφέρθηκε και στο παρελθόν του που ήξερε Αυστριακούς παίκτες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις