Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Πρώτη προπόνηση με Γκουστάβο Πογέτ και πρόβλημα με Λημνιό

Εθνική Ελλάδας: Πρώτη προπόνηση με Γκουστάβο Πογέτ και πρόβλημα με Λημνιό
Intime.gr

Η Εθνική Ελλάδας συγκεντρώθηκε για τα δυο φιλικά που έχει μπροστά της, με τον Γκουστάβο Πογέτ να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους διεθνείς.

Στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα (21/03) οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας και είχαν την πρώτη γνωριμία με τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή, Γκουστάβο Πογέτ, στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων στη Ρουμανία και στο Μαυροβούνιο (25 και στις 28 Μαρτίου, αντίστοιχα).

Τα προβλήματα δεν λείπουν, αφού ο Ουρουγουανός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μασούρα, Βρουσάι. στη θέση του τραυματία Στη θέση του τραυματία, Σταφυλίδη, κλήθηκε ο Λευτέρης Λύρατζης.

Ο Δημήτρης Λημνιός δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και η περίπτωσή του παρακολουθείται.

Να αναφέρουμε ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ενσωματώθηκε και προπονήθηκε κανονικά με την αποστολή, ενώ αύριο θα προπονηθεί ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος αγωνίστηκε το βράδυ της Κυριακής με τη Λίβερπουλ κόντρα στη Νότιγχαμ.

Αντιθέτως, ο 19χρονος μέσος της Κάλιαρι, Χρήστος Κουρφαλίδης, είχε την παρθενική του προπόνηση στη “Γαλανόλευκη”.

«Θέλω να αποκτήσουν πνεύμα νικητή οι παίκτες. Είναι σημαντικό να παίζουμε καλά, αλλά το σημαντικότερη είναι να νικάμε. Είναι ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα. Θα δουλέψουμε τις παίκτες, να δούμε και την κατάσταση τους. Με την εμπειρία μου ως προπονητής όλα αυτά τα χρονιά, πάντα υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και απουσίες. Έχουμε τους παίκτες για να βρούμε τις λύσεις», επεσήμανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια στάθηκε στην κλήση του Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος πήρε τη θέση του Κώστα Σταφυλίδη. «Τον Λύρατζη τον έχουμε στη λίστα μας, προέρχεται από την Ελπίδων. Είχε πολύ καλή εμφάνιση στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Οι επιλογές των κλήσεων γίνονται από μια μεγάλη λίστα 45 και πλέον ποδοσφαιριστών», τόνισε ο Ουρουγουανός προπονητής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις