Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Βόλτα στη Μάλαγα πριν το φιλικό με Νορβηγία

Εθνική Ελλάδας: Βόλτα στη Μάλαγα πριν το φιλικό με Νορβηγία
Intime.gr

Το τελευταίο φιλικό της φετινής σεζόν δίνει απόψε (6/6, 20:00 OPEN, COSMOTE TV) η Εθνική Ελλάδας, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια στο 1-1 επί του Βελγίου κόντρα στη Νορβηγία επί ισπανικού εδάφους. “Ξενάγηση” στη Μάλαγα για τους διεθνείς.

Οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας για τη φετινή σεζόν ολοκληρώνονται στη Μάλαγα και το στάδιο «Ροσαλέδα». Λίγες ημέρες μετά το 1-1 με το Βέλγιο, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει την τυπικά γηπεδούχο Νορβηγία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την επανέναρξη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, τον Σεπτέμβριο.

Αρχικά, το ματς επρόκειτο να διεξαχθεί στο Όσλο, αλλά οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί στη σκανδιναβική χώρα επέβαλαν τη μεταφορά του, με τους Νορβηγούς να επιλέγουν την Ισπανία.

Στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Τζον Φαν Σιπ θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να δίνουν συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση και την ισοπαλία (1-1) που απέσπασαν την Πέμπτη στις Βρυξέλλες, απέναντι στη Νο 1 ομάδα της παγκόσμιας κατάταξης, Βέλγιο.

Ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ και οι ποδοσφαιριστές της “Γαλανόλευκης” δεν έχασαν την ευκαιρία και εκμεταλλευόμενοι και τον καλό καιρό στην ισπανική πόλη, έκαναν τον καθιερωμένο περίπατο αποφόρτισης, λίγες ώρες πριν τη “σέντρα” του αγώνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις