Σάββατο, 27 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Κώστα Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλο οι πρώτες κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ – Έκπληξη με τον Χρήστο Κουρφαλίδη

Η Εθνική Ελλάδας παίζει μπάλα στον ALPHA
ΦΩΤΟ Intime

Τα ονόματα του Κώστα Μανωλά και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, απουσιάζουν από τις πρώτες κλήσεις του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, Γκουστάβο Πογέτ, για την Εθνική Ελλάδας.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν επανέφερε τους δύο “παροπλισμένους” ποδοσφαιριστές στη “γαλανόλευκη”, ενώ από τις επιλογές του ξεχωρίζει και η… έκπληξη με τον Χρήστο Κουρφαλίδη. Ο 18χρονος κεντρικός χαφ αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Κάλιαρι, αλλά φέτος έκανε και τέσσερις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, δείχνοντας ότι πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο.

Όσον αφορά τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο, ο Πογέτ είχε προσωπική συζήτηση μαζί τους και δεν κλήθηκαν για λόγους ξεκούρασης, αλλά αναμένεται να τεθούν σύντομα ξανά στη διάθεση της Εθνικής Ελλάδας.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ

Είκοσι έξι ποδοσφαιριστές περιλαμβάνει η πρώτη πρόσκληση του κ. Γουστάβο Πογέτ για τους εκτός έδρας φιλικούς αγώνες με την Ρουμανία και το Μαυροβούνιο. Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γούτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Λάζαρος Ρότα, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Χρήστος Κουρφαλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Δημήτρης Λημνιός, Πέτρος Μάνταλος, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Δουβίκας, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Γιακουμάκης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις