Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδος – Καζακστάν: Ο δισεκατομμυριούχος Τιμούρ Τουρλόφ έταξε πριμ νίκης στους Καζάκους

Εθνική Ελλάδος – Καζακστάν: Ο δισεκατομμυριούχος Τιμούρ Τουρλόφ έταξε πριμ νίκης στους Καζάκους
Eurokinissi

Μπορεί η ΕΠΟ να έδωσε ισχυρό κίνητρο στους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος, με το πριν που τους έταξε -σε περίπτωση πρόκρισης στα τελικά του Euro 2024– αλλά μια ανάλογη κίνηση φαίνεται πως έγινε και από την πλευρά του Καζακστάν και τον δισεκατομμυριούχο, Τιμούρ Τουρλόφ.

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται το Καζακστάν (21:45, Newsit.gr, ALPHA, Novasports Prime) και με νίκη θα βρεθεί στον τελικό των playoffs του Nations League, μια “μάχη” που θα δώσει “εισιτήριο” για τα τελικά του Euro 2024. Πέρα από τη… δόξα, οι παίκτες των δυο ομάδων θα προσπαθήσουν να “ενισχύσουν” και τον τραπεζικό τους λογαριασμό, με το πριν που έχει “πέσει στο τραπέζι”.

Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ δεν θα είναι οι μόνοι που θα λάβουν πριμ σε περίπτωση που περάσουν στο Euro 2024 (ύψους 50% επί του ποσού που θα λάβει η ΕΠΟ από την UEFA σε περίπτωση πρόκρισης).

Έξτρα πριμ περιμένει και τους παίκτες του Καζακστάν σε περίπτωση που φύγουν θριαμβευτές από την αναμέτρηση στην OPAP Arena. Ο δισεκατομμυριούχος, Τιμούρ Τουρλόφ, ο οποίος εδώ και ενάμιση χρόνο επενδύει αρκετά χρήματα στο ποδόσφαιρο της χώρας, αποφάσισε να μοιράσει το ποσό των 100 εκατομμυρίων τένγκε (περίπου 205.000 ευρώ) στους παίκτες του Καζακστάν, σε περίπτωση που περάσουν το “εμπόδιο” της Ελλάδας.

Ο γεννημένος στη Ρωσία δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, ζει στο Καζακστάν και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και στον χώρο του ποδοσφαίρου. Στόχος του ήταν αρχικά να αγοράσει ή να δημιουργήσει μια ομάδα ποδοσφαίρου, αντ’ αυτού έφτιαξε τελικά ένα πρωτάθλημα U-18 που χρηματοδοτείται πλήρως από τον ίδιο. Είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Καζακστάν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις