Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Εθνική Ελπίδων: Σε βατό όμιλο στα προκριματικά του Euro 2023

Εθνική Ελπίδων: Σε βατό όμιλο στα προκριματικά του Euro 2023
ΦΩΤΟ Intime

Η εθνική Ελπίδων στο ποδόσφαιρο, έμαθε σήμερα (28/1) τους αντιπάλους της στα προκριματικά για την τελική φάση του Euro 2023. 

Με την Πορτογαλία, την Ισλανδία, την Λευκορωσία, την Κύπρο και το Λιχτενστάιν κληρώθηκε η Εθνική Ελπίδων, στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021-23. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κληρώθηκε στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης και θα διεκδικήσει την πρώτη θέση για απευθείας πρόκριση στα τελικά ή την δεύτερη είτε για συμμετοχή στην τελική φάση -υπό προϋποθέσεις- είτε στα μπαράζ.

Οι αγώνες της προκριματικής φάσης θα διεξαχθούν στο διάστημα Μαρτίου 2021-Ιουνίου 2022, ενώ για τον Σεπτέμβριο του 2022 είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες μπαράζ. Η τελική φάση θα φιλοξενηθεί Ιούνιο/Ιούλιο 2023 στη Γεωργία και τη Ρουμανία.

Στο U21 EURO 2023 θα προκριθούν απευθείας οι νικητές των εννέα ομίλων, καθώς επίσης και η καλύτερη δεύτερη ομάδα των βαθμολογιών (στα γκρουπ με 6 ομάδες, δεν λαμβάνονται υπόψη τα αποτελέσματα με τον τελευταίο της βαθμολογίας). Στα μπαράζ θα συμμετάσχουν, διεκδικώντας τις τέσσερις τελευταίες θέσεις, οι υπόλοιπες οκτώ δεύτερες ομάδες των ομίλων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις