Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Εθνική Γερμανίας: Προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ για τον κορονοϊό

Εθνική Γερμανίας: Προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ για τον κορονοϊό
ΦΩΤΟ Reuters

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας, αφού ανακοίνωσε ότι η Εθνική Ομάδα θα προσφέρει το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ για την υποστήριξη των Γερμανών πολιτών.

Σε σχετική ανάρτησή της στα social media μάλιστα, αναφέρει ότι μπορεί το ποδόσφαιρο να σταμάτησε, αλλά η ζωή πρέπει να προχωρήσει για όλους στη Γερμανία.

Η ανάρτηση της Εθνικής Γερμανίας

«Το ποδόσφαιρο σταμάτησε προσωρινά, καθώς η υγεία και η καταπολέμηση του ιού είναι το σημαντικότερο. Ωστόσο, για τόσους πολλούς από εσάς, η ζωή δεν έχει σταματήσει και πρέπει να προχωρήσετε.

Όλοι βλέπουμε την προσπάθεια και την αφοσίωση την οποία δείχνετε, πως στηρίζετε ο ένας τον άλλον, στα νοσοκομεία, στα ιατρεία, στα σούπερ μάρκετ, στην κοινότητα σας, από τον έναν γείτονα στον άλλον. Ποτέ η αλληλεγγύη δεν ήταν σημαντικότερη απ’ ό,τι σήμερα. Εμείς, σαν ομάδα, θέλουμε να συμβάλλουμε από την πλευρά μας και να βοηθήσουμε.

Για αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να διαθέσουμε 2,5 εκατομμύρια ευρώ ως άμεση βοήθεια. Κάθε κίνηση, κάθε βοήθεια μετράει. Είμαστε όλοι χρήσιμοι περισσότερο από ποτέ. Μείνετε υγιείς και φροντίστε τους εαυτούς σας.

Η ομάδα σας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις