Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Εθνική Γερμανίας: Συμφωνία με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν για τη θέση του προπονητή

Εθνική Γερμανίας: Συμφωνία με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν για τη θέση του προπονητή
ΑΠΕ

Στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με τον πρώην προπονητή της Μπάγερν Μονάχου να αναλαμβάνει τα “πάντσερ” ενόψει του Euro 2024!

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής Γερμανίας, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ήρθε σε συμφωνία με τον νεαρό προπονητή για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild».

Ο Ρούντι Φέλερ, αθλητικός διευθυντής στην εθνική ομάδα, ανέλαβε ως υπηρεσιακός μετά την απόλυση του Χάνσι Φλικ και οδήγησε τη Γερμανία στη νίκη (2-1) στο φιλικό αγώνα με τη Γαλλία, την πρώτη ύστερα από πέντε αγώνες.

Ο Νάγκελσμαν αναμένεται ν’ ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και θα οδηγήσει τη «μάνσαφτ» στα τελικά του Euro 2024 που θα φιλοξενηθεί στη Γερμανία.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας ο Νάγκελσμαν θα έχει ετήσιες απολαβές ύψους 4 εκατ. ευρώ! Να σημειωθεί ότι μετά από το συγκεκριμένο deal η Μπάγερν δεν θα εισπράξει τη ρήτρα των 15 εκατ. ευρώ. που είχε θέσει για την πρόσληψη του Νάγκελσμαν από κάποια ομάδα καθώς σε αυτή δεν συμπεριλαμβανόταν πιθανή μετακίνηση του στην Εθνική Γερμανίας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις