Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Εθνική Ιράκ: Επίθεση δημοσιογράφων στον προπονητή Χέσους Κάσας μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ασίας

Εθνική Ιράκ: Επίθεση δημοσιογράφων στον προπονητή Χέσους Κάσας μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ασίας

Ο αποκλεισμός της εθνικής Ιράκ στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ασίας, από την Ιορδανία με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, προκάλεσε μια.. άγρια κατάσταση, στη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας, Χέσους Κάσας. Ο Ισπανός μπήκε στο «στόχαστρο» ανθρώπων που ήταν διαπιστευμένοι ως δημοσιογράφοι.

Η Ιορδανία νίκησε δύσκολα 3-2 το Ιράκ και προκρίθηκε στα στα προημιτελικά του κυπέλλου Ασίας. Η ήττα προκάλεσε οργή στους Ιρακινούς και μετά το ματς λίγο έλειψε δημοσιογράφοι να επιτεθούν στον Ισπανό ομοσπονδιακό προπονητή, Χεσούς Κάσας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου!

Ο Κάσας δέχτηκε αρχικά ειρωνικές ερωτήσεις για τη δουλειά του από εκπροσώπους των ΜΜΕ της χώρας, ενώ στη συνέχεια κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και χρειάστηκε να επέμβουν οι άνθρωποι ασφαλείας της διοργάνωσης για ν’ απομακρυνθούν από το χώρο!

Οι Ιρακινοί είναι εξοργισμένοι με τον Κάσας για τον αποκλεισμό, καθώς θεωρούν πως δεν ήταν συγκεντρωμένος στην προσπάθεια της εθνικής.

«Δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο και δεν ξέρω αν θα μου τύχει ποτέ ξανά» τόνισε ο Κάσας μετά το επεισόδιο, διευκρινίζοντας πως οι συγκεκριμένοι δεν ήταν διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, αλλά άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στο χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Εδώ αρκεί να έχεις έναν λογαριασμό Instagram με 100.000 followers ή ένα κανάλι στο YouTube για να σε διαπιστεύσουν. Δεν είναι επαγγελματίες οι άνθρωποι.

Ήθελαν να διακόψουν τη συνέντευξη Τύπου, αλλά δεν τους άφησα. Δεν το άξιζαν οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι», σημείωσε ο Κάσας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις