Αθλητικά

Εθνική μπάσκετ: Ο Βαγγέλης Ζούγρης υπέστη ήπιου βαθμού κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική

Τα αποτελέσματα της μαγνητική του νεαρού Έλληνα σέντερ

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Βαγγέλης Ζούγρης, ο οποίος υπέστη ήπιου βαθμού κάκωση στην ποδοκνημική στο φιλικό της Εθνικής μπάσκετ με το Βέλγιο στο ΟΑΚΑ.

Ο Βαγγέλης Ζούγρης τραυματίστηκε στο πρώτο φιλικό τεστ της Εθνικής μπάσκετ κόντρα στο Βέλγιο, με τον Έλληνα σέντερ να πατάει στο πόδι Βέλγου παίκτη, με αποτέλεσμα να υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική.

Ο νεαρός σέντερ, υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία σήμανε λήξη συναγερμού, καθώς η κάκωση είναι ήπιου βαθμού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
«Οδοστρωτήρας» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στον Αλπερέν Σενγκούν – Το «μεγάλο» καλάθι του Τούρκου σε άμυνα του «Greek freak»
Ο “Greek freak” πήρε παραμάζωμα τον αντίπαλό του, αλλά ο Τούρκος ψηλός πέτυχε ένα εκπληκτικό καλάθι, κόντρα στη “λυσσασμένη” άμυνα του ηγέτη των Μπακς
ΦΩΤΟ AP Photo