Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Εθνική μπάσκετ: Πλήγμα με Αγραβάνη ενόψει του Ελλάδα – Λετονία

Εθνική μπάσκετ: Πλήγμα με Αγραβάνη ενόψει του Ελλάδα – Λετονία
ΦΩΤΟ Intime

Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν θα ενισχύσει την εθνική μπάσκετ των ανδρών στην αυριανή (11/11, 19:00) αναμέτρηση με τη Λετονία για τον β΄ γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης υπέστη θλάση στον προσαγωγό και τέθηκε «νοκ άουτ» από το αυριανό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά την αναμέτρηση με τη Λετονία, η ελληνική ομάδα αναμετράται την προσεχή Δευτέρα (14/11) με το Βέλγιο στην πόλη Μονς, στο παιχνίδι με το οποίο η “Γαλανόλευκη” ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο προτελευταίο «παράθυρο» των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θυμίζουμε ότι ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ ενίσχυσε το περασμένο Σεπτέμβριο την εθνική μπάσκετ στην τελική φάση του Eurobasket.

Να αναφέρουμε ότι -σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ- αύριο το πρωί (11/11) θα ταξιδέψουν για την Ελλάδα ο τεχνικός της Φενερμπαχτσέ, Δημήτρης Ιτούδης, και ο άσος της τουρκικής ομάδας, Νικ Καλάθης, «οι οποίοι έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία αν το επιτρέψουν οι συνθήκες να έχουν ενεργή συμμετοχή ακόμα και στον αγώνα με τη Λετονία, ενώ σε αυτόν τον αγώνα είναι πιθανή η συμμετοχή και του Μιχάλη Λούντζη.

Για το πλάνο ενσωμάτωσης στην ομάδα μελών που συμμετέχουν σε ομάδες της Euroleague, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις