Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Εθνική ποδοσφαίρου: Προετοιμασία με κόσμο αλλά χωρίς Γιακουμάκη – «Έφυγαν» 18.000 εισιτήρια για το ματς με Καζακστάν

Εθνική ποδοσφαίρου: Προετοιμασία με κόσμο αλλά χωρίς Γιακουμάκη – «Έφυγαν» 18.000 εισιτήρια για το ματς με Καζακστάν
Eurokinissi

Με την ψυχολογία στα… ύψη συνεχίζουν οι παίκτες της Εθνικής ποδοσφαίρου την προετοιμασία τους για τον “μεγάλο” αγώνα κόντρα στο Καζακστάν, για τα play off που δίνουν “εισιτήριο” για το Euro 2024.

Με παρουσία πολλών φιλάθλων στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε την Καθαρά Δευτέρα (18.03.2024) η δεύτερη προπόνηση της Εθνικής ποδοσφαίρου, ενόψει του αγώνα με το Καζακστάν για τα play off του EURO 2024 (Πέμπτη 21/03/2024, 21:45, OPAP Arena).

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν και οι Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Σιώπης, Μπουχαλάκης, Παυλίδης, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην αποστολή της εθνικής. Το κλίμα στην προπόνηση ήταν ιδανικό, με τους διεθνείς να δείχνουν με τη συμπεριφορά τους πως το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα είναι.. ισχυρό.

Μόνο ο Κουρμπέλης έμεινε στα… αποδυτήρια για αποφόρτιση εξαιτίας μιας οσφυαλγίας για την οποία όμως επί του παρόντος δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι στην αποστολή της Εθνικής δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα ο Γιακουμάκης. Ο Έλληνας επιθετικός έπαιζε τα ξημερώματα με την Ατλάντα και αναμένεται την Τρίτη στην Ελλάδα.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δούλεψε με τους παίκτες του για πολλή ώρα σε θέματα τακτικής με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη και με βάση το αγαπημένο του 4-3-3. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί εκ νέου στη Νέα Σμύρνη στις 17:30 (κλειστή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ).

Η Ελλάδα φαίνεται πως θα έχει τον… κόσμο της στο πλευρό της, κόντρα στο Καζακστάν. Μέχρι τώρα έχουν «φύγει» 18.000 εισιτήρια για το σπουδαίο ματς που θα γίνει στην “OPAP Arena” και ο αριθμός αναμένεται να ανέβει μέχρι την Πέμπτη (21.03.2024).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις