Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Εθνική πόλο: Απογοητευμένοι αλλά και πεισμωμένοι οι παίκτες της γαλανόλευκης

Εθνική πόλο: Απογοητευμένοι αλλά και πεισμωμένοι οι παίκτες της γαλανόλευκης

Οι παίκτες της Εθνικής πόλο δεν μπόρεσαν να κρύψουν την απογοήτευση τους για την ήττα από την Ουγγαρία στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο παίκτης της Εθνικής πόλο, Μάνος Ζερδεβάς, ο οποίος αναδείχθηκε και καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης, δήλωσε ότι υπάρχει απογοήτευση, ωστόσο πρόσθεσε ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει, ενώ ο Ντίνος Γενηδουνιάς εξέφρασε την πίστη του ότι κάποια στιγμή θα έρθει το χρυσό μετάλλιο.

Ο Μάνος Ζερδεβάς δήλωσε συγκεκριμένα: “Δεν ξέρω αν αξίζαμε το χρυσό. Δεν μπορώ να πω ότι δεν κέρδισε ο καλύτερος. Φτάσαμε στα πέναλτι, όπου μετράει και η τύχη. Είναι μέρα απογοήτευσης, αλλά μπορώ να υποσχεθώ ότι θα επιστρέψουμε.

Η Ουγγαρία είναι μία πολλή δυνατή ομάδα. Κανείς δεν αρνείται την αξία της. Ήρθαμε με το μυαλό στο χρυσό,. Δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε. Ελπίζω να πάμε σε τελικούς και να κάναμε έστω κι έτσι περήφανους τους Έλληνες”.

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς δήλωσε από την πλευρά του: “Δεν έχω λόγια. Για πολύ καιρό δεν θα έχω. Είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα, πολύ αισιόδοξος. Ονειρεύομαστε όλοι ένα χρυσό. Μπορεί να μην είναι φέτος ή του χρόνου, θέλω να πιστεύω όμως ότι κάποια μέρα να τα καταφέρουμε”.

”H ήττα πονάει και περισσότερο όταν έρχεται έτσι, φτάσαμε πολύ κοντά, τα συναισθήματα είναι βαριά, όταν φτάνεις τόσο κοντά ν’ αγγίξεις την κορυφή πονάει πολύ. Μας έχει πικράνει πολύ ο τρόπος που ήρθε η ήττα, πρέπει να είμαστε περήφανοι αλλά πιστέψαμε πως αυτή θα είναι η στιγμή μας, δυστυχώς για κάποιες λεπτομέρειες δεν βρεθήκαμε στο πρώτο σκαλί”, δήλωσε αρχικά μετά το παιχνίδι ο αρχηγός της Εθνικής πόλο, Γιάννης Φουντούλης για να προσθέσει:

”Όλοι μαζί κερδίζουμε και χάνουμε, εδώ δεν βρίσκεται κάποιος για να πάρει την ευθύνη. Ο Θόδωρος μπορεί να ένιωσε έτσι, τα πάντα μπορούν να γίνουν, δεν ψάχνουμε τι μπορεί να έγινε στο τέλος. Είχαμε ένα ολόκληρο παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη”.

Kλείνοντας, ο πολύπειρος περιφερειακός συμπλήρωσε: ”Πρέπει να επιστρέψουμε πιο δυνατοί, ακολουθεί μία χρονιά με πολλές διοργανώσεις, θέλουμε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το χρυσό που λείπει από την Εθνική. Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό και ο τρόπος που δεν βρεθήκαμε στην κορυφή θα μας δώσει καινούργιο κίνητρο να επιστρέψουμε ακόμη πιο δυνατοί για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Θα δουλέψουμε όπως πρέπει και θα κάνουμε αυτό που μπορούμε”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις